Lezec a já

Lezec a já

Anotace: pocity.

Muži v drahých autech,
ty,
tvé světlé vlasy,
můj pevný zadek.

Lezeme spolu na skále,
štěstí z úzkosti,
těšit se z dotyku,
objímat tě.

Historky z tvé práce,
zhulit se,
zdělávám si hodinky,
dávám je na tvůj stůl.

Na zdi běží film,
nevím co chci,
soustředit se na tvé tělo,
zapomenout sebe samu.

Jak to začalo?
Tvé přivřené oči,
ležíme u sebe,
malé vrásky u tvých očí.

Jistíš mě,
lezu pomalu,
stojíš pevně na zemi,
já jsem nahoře.
Autor youdontsay, 08.09.2017
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí