Koloseum

Koloseum

Anotace: za mne

Na jiné sudy, se nechat pokárat dřinou, se pokořit. Na jiné pokání se nechat ovdovět kvůli detailům. Kárat se za osobnění za dívku co Tě zná. Pokárat se za čůrání ve tmě, na placatou pannu, dámu v růžovém, klátivou dominu a pekelnou neženu. Ve skládání se na dno nezapomenout na zbavení se úctyhodna, že ráda mít mne nehodlá, že postavit si netroufá, mne v trenkách na půl žerdi v pumpujících pohybech. Jak nakrásnu směšném milování. V romantických sudech vypitých, v nedozvučných gloriích, kosou podmíněných obyčejích podtít vše co se má, a zase nakrásnu beze všech předpojatostí kompletně vše ukončit.
Autor Letokruh, 06.01.2018
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Hadrák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí