Hra Andělská

Hra Andělská

Anotace: Nejen o Velikonocích


Hra Andělská


Andělé když hrají, zpívají,
Libozvučně jejich tóny zní.

Ani jeden tón, takt, nelibě uším Lidským nezazní.

Lidská srdéčka své radosti,

i bolesti mají, mívají,


proto, když Lidé hrají, zpívají,

Andělé se s Láskou svou k nim sklánějí.


Autor Dobrovský, 02.04.2018
Přečteno 427x
Tipy 1
Poslední tipující: someone.else
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí