Šaty, víš?

Šaty, víš?

Anotace: Budeš vědět?

Šaty z šedesátých let, 

Takový nafouknutý, 

Víš? 

Modrý s kytkama, 

A život je fakt krásnej, 

  

Možná to zní zvláštně, 

Ale takový jsem vždy chtěla, 

Víš

Nebo, co symbolizují, 

Je to překrásně kytkový, svobodný. 

 

Praha v létě, moc ho nemusím, 

Ale letos udělám výjimku, 

Víš

Slunce pálí mojí bílou kůži, 

A já se nebráním. 

 

Sama a nikdo na mě nemluví, 

Asi je to dobře, mlčela bych, 

Víš

Kdo jsi, víš

A kdo jsem já ,

Netušíš?

 

Autor someone.else, 10.04.2018
Přečteno 492x
Tipy 3
Poslední tipující: P.Balam, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí