Poetická skulina

Poetická skulina

Chtěla jsem najít skulinku, 

Kterou se protáhnu na 

Druhou

Mrtvou,

Čistou stranu.

Že se nebudu muset zabít, 

Ale něco zabije mě. 

 

Ta myšlenka, že budu mít druhou šanci, 

Udělat to vše nanovo, líp 

Hrozivě mě lákala, 

Tahle skulina

 

Ale změnila jsem názor. 

Místo toho hledám skulinku

K životu. 

Lepšímu

Živýmu

 

Budu hledat rým bez tebe. 

Lepší šťastná próza

Než ubohá poezie

Že jo? 

 

Jednou třeba přijde něco, 

Co mě nadchne a

Rým bude poskakovat kolem, 

Mávat ručičkama, 

A čekat na polapení. 

 

A v tu chvíli tam budu,

Milovat sebe

Jeho, 

I ten neposednej rým

Autor someone.else, 12.04.2018
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí