Kolik je hodin ?

Kolik je hodin ?


Kolik je hodin ?


Kolik je Lásek na světě,
na Zemi, planetě,
které srdcem Tvým propluly ?

Kolik je snění na světě,
co mohl, mohla, jsi prožít,
Lásku, tu, kterou..,
ve chvíli, tu, kterou..,
za ruku ji vzít ?

Kolik je Lásek na světě,
jiných, lepších,
pohlednějších, zámožnějších ?

Kolik je těch.., ještě lepších ?

Kolik je žalu na světě ?
Srdíček si stýskání ?

Kolik je jich, Lásek,
těch, srdíčkem propluvších..,
v zapomění ?

Kolik je hodin ?
Kolik odbylo dní ?

Do v srdíčkám.. svítání ?

Autor Dobrovský, 19.07.2018
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí