Šla písnička okolo..

Šla písnička okolo..


Šla písnička okolo..


Šla písnička okolo,
jako Láska něžná krásná.

Vždyť neumí být jiná, nežli skutečná.
Ta něžná, krásná, Láska.

Podívej se na ni, jí do očí,
svět krásný spatříš v nich.

Rozjímej, nepředjímej,
jen se jí do očí dívej.

Podívej, třpyt ve vodě sluníčka Ti radost dává,
jako ta Láska, krásná, něžná, skutečná.

Hrobařík nese si, náčiní své, tam, kde není ta,
Láska, něžná, krásná, skutečná.

Svit měsíční září na obloze nám,
i ve studánce Lesní,
abychom my, i zvířátka věděli,
co je Láska, něžná, krásná, skutečná.

Hvězdičky při tom svítí nám něžně,
abychom věděli, že jí přejí nám.

Lásku tu krásnou, skutečnou.

Všudy přítomnou, srdečnou.

Písnička nese nám dál Lásky ten krásný, něžný, srdce.., srdíček.. tón.

Srdce, srdíček, hvězdiček, lesních zvířátek,
v řekách rybiček, kachniček, Lidí dobrých všech..,
Lásky tón.

Autor Dobrovský, 29.07.2018
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí