Kalich Lásky

Kalich Lásky

 

Kalich Lásky

Z kalichu Lásky bezedného upíjím,
s veškerenstvem se, za něj s vděčností,
o nápoj ten, Lásky, dělím.

Láska Lásku přináší.

Světem si Létá, Letí,
polibek Lásky,

hory, svět, do Nebeského Ráje povznáší.

Jak pavoučci na svém si ,,Babím Létě“
vzduchem si Létá,
vše na světě jí vzkvétá.

,,Vzhůru do Nebes, s ní si Létat,

Rájem na Zemi vzkvétat“.

Je štěstí člověka, bytostí všech, žít si jí,
nechat se nadnášet jí.

 

 

Autor Dobrovský, 10.09.2018
Přečteno 596x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je prenadhernýýýý :)

23.06.2019 23:24:09 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí