Konec tvé lásky ke mně

Konec tvé lásky ke mně

Byl jsem hlupák, co si tě nevážil.
Nevážil jsem si toho že tu pro mne jsi.
Toho že je tu někdo, takto vyjímečný.
Lituji toho z hlouby mého srdce.
Toho, že ti již nikdy nepovím ,,miluji tě".
Jsi výjimečná, jsi spřízněná duše .
Nikdo není jako ty...
Omlouvám se za své chyby.
A prosím o odpuštění, byť že chápu, že se mé hříchy neodpouští .
Tolik bych ti toho toužil říct.
Avšak má záruční lhůta končí za sedm dní.
Věřím,že náš vztah je jako stůl...
...jako starý stůl, stůl starý sedm let.
Stůl s rýhamy od nenávisti slepovaný lepidlem lásky.
Avšak, pokud se o stůl starý, byť sto let dobře stará, bude tu navždy...
Miluji tě, miluji mojí princeznu,tu která mi život dává i bere...
Pamatuj si to do posledního dechu,do posledního úderu srdce o srdeční stěnu...
...ty jsi ta pravá...
Autor Thadeus, 09.03.2020
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: H U R T_ R O S E, RoxanneDeadface, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty rýmy by chtěli trochu poskládat,
ale chápu,
že jsi se spíš potřeboval vypsat z pocitů.
Já bych jí to přečíst dala.
Je to hodně citové a od srdce.;-)

09.03.2020 19:02:16 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí