Dveře

Dveře

Bolí to.
To, že jsem ti úplně jedno.
To, že na mě nemyslíš.
To, že nemáš o mě zájem.
To, že jsi mi lhal.
To, že říkáš nesmysly.
To, že tě mám ve své mysli.
To, že se nedokážu přes to přenést.
Přenést se přes tu bolest, kterou jsi mi způsobil.
Způsobil tím, že jsi odešel.
.
.
Odešel a zavřel za sebou dveře.
Autor myšlenky pozdní noci, 17.03.2020
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: barasoukup
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí