Orbita

Orbita

Anotace: .

 

Ještě mě chvíli hlaď.

Těžké utopené prsty

ve vlnách vlasů. 

Noc mlčky přikyvuje, 

i dnes usínám poslední. 

Klidný ospalý dech

hřeje na dlani.

Voníš jako svítání

chránící hvězdy před pádem.

Ani se nezachvěješ, 

když si o tebe svět

opře čelo. 

I slunce se pohnulo, 

zmateně krouží kolem. 

A s ním jedna květina 

bažící po pohlazení

tvých paprsků. 

 

 

 

Autor Megan, 25.10.2021
Přečteno 229x
Tipy 10
Poslední tipující: Ucitelskej, J's .., Iva Husárková, Dreamy, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí