první

první

Anotace: Pro Š.

možná nejsi první kluk se kterým jsem chodila
ale byl jsi první kluk do kterýho jsem se zamilovala
byl jsi první a jedinej komu jsem otevřela svý srdce
aniž bys o tom věděl
aniž bych o tom věděla
vždycky jsi byl první

vždycky jsi ten první komu říkám všechno co se mi v životě stane
to dobrý i to zlý
víš všechno
víš i to co neví ani moje nejlepší kamarádka

jsi můj domov
můj úkryt před světem
jsi bezpečí

jsi všechno co potřebuju

a přesto
jsem se vždycky bála ti dát celý moje srdce
mám strach že tě ztratím
mám strach že odejdeš i s mým srdcem v kapse
a ve mně
už bude navždycky prázdno

Autor madeleine, 28.10.2021
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to má být, na plný pecky.
Protože když tohle člověk mine a roky přibydou, už je vztah jen kalkul.
Nemusí být špatný, to ne.¨
Ale ta hloubka, bez hranic poznání citu, už tam není.

29.10.2021 14:26:05 | Lesan-2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí