tabáková melodie

tabáková melodie

Anotace: chvěje se chvění

cigaretky tančily

zatímco jsem poslouchal 

nejhezčí holku, kterou jsem kdy viděl

 

a vona kouřila zelenej tabák 

kterýmu se pokaždý smála 

že je levnej

ale dobrej 

 

podobně jako kafíčko v naší oblíbený kavárně 

 

smála se očima 

a smála se rty 

a já se při každým zachvění 

zachvěl dvakrát tolik 

 

jako bych cítil 

že mi její smích protéká až kamsi

mezi žebry 

v břiše

v hrudi 

 

tohle chvění je jediný

co mi zůstalo 

občas mě budí v noci

 

a ty se nacházíš na druhý straně města

v kuchyni neznámýho chlapce

s hnědýma vlasama

a pěkným autem 

a taky výhledem na louku 

 

občas si vyčítám

že nemám hnědý vlasy

pěkný auto

a výhled na louku



Autor Donutkaa, 10.08.2022
Přečteno 160x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Marten, Fialový metal, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...takhle se někdy cítí všichni chlapi...;-)u ženských nevím...

10.08.2022 15:25:32 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí