Dvě květiny mého života: Anička a Terezka

Dvě květiny mého života: Anička a Terezka

Anotace: ...

Dvě květiny mého života:

Anička a Terezka

Anička a Terezka

V malém světě plném záře žijí mé dvě dcerky, Anička a Terezka. Jsou jako rozpukané slunce, které každým svým úsměvem zahřívá mé srdce. Anička, ta malá výřečná, plná radosti a nápadů, jako pták volný a bezstarostný, vytváří si svá malá dobrodružství v každém kroku. Její oči, plné zvědavosti a zájmu, hltají slova jako trhák. Je to má malá budoucí básnířka, která v každé větě nachází kouzlo a barvy.

A potom je tu Terezka, ta tiší a křehká, jako květinka na louce. Její nebeské modré oči vyprávějí příběhy o klidu a pokoji. Je to má malá milovnice přírody, která si bere čas, abychom společně obdivovali květiny, slunce a oblohu plnou hvězd. Její něžné ruce vytvářejí umění, které rozkvétá jako květenství rozličných odstínů.

Anička a Terezka jsou jako dvě peřinky, které se navzájem hřejí. Jsou mými radostnými šlapkami, plnými životní energie a nekonečné něhy. Každým dnem rostou a mění se, ale jejich láska a pouto ke mně zůstává stejné. Jsou vzorem síly a čistoty, které mi dodávají naději a pohodu.

Taková je moje poezie v próze, vytištěná v mém srdci a vyjadřující náš rodinný příběh. Aničko a Terezko, děkuji vám za to, že jste mou inspirací a že v mém životě záříte velkou láskou.

Autor Misha, 13.12.2023
Přečteno 114x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, mkinka, cappuccinogirl, Frr, Iva Husárková, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí