Bezmocná

Bezmocná

Anotace: Jen taková hříčka s lehkým podtextem... všeho možného

Máš krásný nohy,
dlouhý a hebký a
lesklý oči mnoha pohledů.
Mně dáváš darem
jen ten nevšímavý.
Uvidíme,
má namyšlená krásko,
kdo se bude smát...
Svírám v dlani
jeden z tvých kotníků.
Vzpíráš se
marně.
jsem silnější než ty.
Kosti máš jemné,
jen pohladit
a stisknout.
Zvláštní, jak neslyšně
se na kusy tříští.
Nikdy nic neřekneš.
I teď si tvůj nářek
musím domýšlet.
Do posledních chvil
mi tvá vzpoura
kazí radost.
Jen se zmítej
pod mými prsty.
Když z tebe, maličká,
vymáčknu duši...
Pokojem voní
černá káva.
A já smývám z dlaní
krev tvého bytí.
I zbytky
osmi
pavoučích nožiček.
Autor Megan, 19.09.2014
Přečteno 439x
Tipy 5
Poslední tipující: Kikinka_UwU, jitoush, Sigmius, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí