Nahoře na střeše

Nahoře na střeše

Anotace: Při lehkém políbení můzy

Stála na chladném betoně,

stála a třásla se.

Noc tichá a jasná, jen zářičů utrpení.

Udělala další krok a pořád se třásla.

Jaké to je? Padat z výšky?

Zdála se být křehká a zraněná,

byla to jen chvilička.

Nadechla se zhluboka,

vzepjala křídla.

Tam nahoře, na střeše stál sám anděl.

Vzhlédl jsem ji a běžel za ní.

Zdál se to být sen,

jenom mžení.

Byla pryč a na znamení-

našel jsem bělostné pírko.

Autor Snílekxxx, 12.11.2014
Přečteno 462x
Tipy 4
Poslední tipující: Olex, Frr, jitka.svobodova, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lehce mrazivá, přitom kouzelná, zvláštní.. myslím, že v lidech evokuje více pocitů, více příběhů.. líbí se mi..

16.11.2014 17:03:56 | Amelie M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí