Cizí tváře

Cizí tváře

Sedím si takhle
ve vlakovém kupé v rohu u okna.
Na druhém konci u dveří
si starý páprda mne ruce.
Nosí levný hadry
ale vypadá vcelku slušně.
Až na to
že jako slušňák v ksichtu nevypadá.
Vlastně čumí jako úchyl
a zřejmě se mu na mně něco nelíbí.
Lidé vás možná ze slušnosti pozdraví,
to ale neznamená,
že takoví lidé bývají do jednoho ti dobří.
Vlastně se pod tím pozdravem
s přiblblým úsměvem od ucha k uchu
skrývá dost často něco,
co dost možná ani nechcete zjistit.
Blbosti stranou, raději pozdrav
a vypadni mi z očí.
Konečně, už můžu normálně žít,
už je pryč.
Autor Jurij Iljic, 01.02.2016
Přečteno 441x
Tipy 1
Poslední tipující: Julien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí