Padlý jezdec

Padlý jezdec

Snad poprvé
za dlouhá léta
daří se mi drásat se
z pařátů tvých
a postavit se před tebe.

Snad poprvé
dívám se ti upřímně
do tvých krutých
temných očí.

Snad poprvé
mám pocit
že moje mysl
vítězí nad realitou
před kterou se denně
snažím utéct.

Snad poprvé
nepřežívám hodiny šílenství.
Dnes jím žiju
Dnes jsem já
Tvé noční šílenství.
Ty neusneš!

Snad poprvé
napíšu o tobě.
Jistě jsi slavný
slavný jako válka
slavný jako mor
slavný jako hladomor.

Dnes já jsem kosa
a ty moje oběť
a pro jednou
zbavím tě slávy
budeš krví se dávit!

Hádej kým stanu se dnes
Hádej kdo slavným stane se
Hádej kdo brát bude a kdo ne
Hádej kdo zemře dnes
Hádej kdo dnes bude žít.

Snad poprvé
jako smrtelník
nesmrtelným stávám se
a můj jediný úkol
je pro jednou pohřbít tě.

Dnes nevyděsíš mne
Dnes nedotkneš se mne
Dnes okusím já tebe
Dnes poznáš čiré šílenství

Ó ano
je tady.
Autor Jurij Iljic, 28.04.2016
Přečteno 554x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí