Smysl

Smysl

Takovej hlubokej význam pro nic
 
Stojíš nad životem 
s dvěma desítkami let 
a drkotáš zuby 
jako bys na dně viděl ležet
vlastní pravdu 
 
Zbylejch padesát 
šedesát možná sedmdesát let 
sobě odejímáš
odsouzením
popíráním sebe sama
 
Já tě chápu člověče
taky někdy zapomenu na zítřek
a o včerejšku mluvím
jako o deja vu
a zbejvá už jen chvíle kdy zrovna přemýšlíš
co tady sakra děláš
 
K čemu je ti ale
tahle filosofie nihilismu
když zapomínáš
že abys spatřil ten svůj konec
musíš nejdřív skočit 
 
a takovej skok si žádá trvání 
než dopadneš a uvidíš 
co seš vlastně zač
Autor Náladový básník, 19.12.2019
Přečteno 344x
Tipy 10
Poslední tipující: Wahadahaku, Jort, Amiradi, jenommarie, Polux Troy, Vydima27, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takovej hlubokej význam pro nic... Líp se to snad ani popsat nedá

27.01.2020 20:51:13 | Wahadahaku

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí