Hana

Hana

Anotace: Příbuzní nám jsou určeni, tentokrát tedy teta Hana.

Po promoci
a před lety
ekvivalentem nemoci
dost dobře mohl být i cit.
Do tělocvičen i sokoloven konaly se
různé všesokolské slety.

Ve vodních vírech
lze skrýt i emoce,
ale neomezujme se v lidských snech,
smět chodit bosa po trávě
á křivdy zapomenout,
kde že bydlel Rumcajs?,
o závažných lidských tématech smrtelně vážně debatovat,
ve válkách se lidstvo zatím poučit nedokázalo,
málokdo se zeptá na husitství.

Hlemýžď svůj domov má stále při sobě
a neudává trvalé bydliště,
na oficiálních úřadech se tedy nehlásí,
abeceda česká obsahuje i ž.

Autor Haviko, 02.03.2020
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí