Virus

Virus

Anotace: Trochu odlehčení aktuálního tématu...

 

Probudím se uprostřed noci. Líce rozpálené a po čele mi stéká pot, že by známka nemoci? Natahuji ruku k vedlejší straně postele. Zabolí mě v ní svaly… no do prd..le. Konečky prstů nahmatají známa záda. Je tam, jsem milována. Jediný dotyk mě znovu ukonejší. Mohu tedy v klidu zase zavřít oči. Zrychlený tep cítím po celém těle. Ve spáncích, rukou, tříslech mi tepe. Srdíčko pumpuje život do mých žil, brání se viru, který mě nakazil. Snad mi nenasadil Koronu? Vždyť smála jsem se, že dělají zbytečný povyk. Těch opatření tolik, jak pro morovou ránu. Vnímám, tu zběsilou řeku ve svém těle a nechám se jí ukolébat do spánku… až se probudím, bude vše v pořádku.

Autor Miss_Rosa, 10.03.2020
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....určitě bude..:-D*

10.03.2020 12:57:08 | Frr

"Vnímám, tu zběsilou řeku ve svém těle a nechám se jí ukolébat do spánku..." To mně trochu u vyvedlo z míry představivosti. Ale dílko je to výborné a jsem rád, že sem neminul.

10.03.2020 12:38:51 | šerý

Děkuji za reakci. Zběsilou řekou myšleno ten divoký tep, který jde cítit když tělu něco je :)

10.03.2020 12:54:26 | Miss_Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí