O keřích a malinách

O keřích a malinách

Zamyslel si se někdy
proč má každá malina svoji malinku?
    
    (proč má každá maminka svoji maminku?)
    Kde je tvůj otec tatínku?
 
Otcové odchází dřív
jako keře co nesnesou zimu
 
Když sesbíráš ovoce
zůstávají v něm i jadérka
svůj keř už ale nespatří
 
     A co příští léto?
     Uvidí se znovu?
 
Uvidí
ale už se nepoznají
        
     Ani my se nepoznáme tatínku?
     Nám se to přece nemůže stát
 
Pojď
utrhneme mamince pár malinek
Autor Náladový básník, 19.04.2020
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné a citlivé, kéž by to člověk mohl říct s lehkým srdcem...že se to nemůže stát, ale malé malince se to nemusí říkat.*** "ST" ;-)

20.04.2020 09:38:11 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí