neříkej to znova /serotonin

neříkej to znova /serotonin

Anotace: a stejně to řeknu

nejhezčí věc, co si pamatuju

jsou ty tvý 

serotoninový oči

 

v té době nadšenej

že objevuju

snad zdánlivě nový věci? 

 

pak jsem však zjistil, že rozhodně nejsem první 

ale pokrčil rameny

že je to prej jedno 

 

nech to plavat

 

v těch černých rybníčcích 

leskly se zážitky

vzpomínky

představy

myšlenky

 

a nekončící svoboda

 

vždycky se mi to hrozně líbilo

 

s tebou se zastavilo celý vnímání

a bylas jen ty a tvoje oči plný serotoninu 

a i když často vážně nešlo usínání

užili jsme si to 

a já stále doufám, že se jednoho dne rozvzpomenu 

 

jak vypadá normální život

/podepíšu reverz

 

a s radostí bych podstoupil cokoliv

abych ti ukázal

že i bez těch rušičů 

život umí být pěknej 

 

tak mi to, prosím, dovol

ta očka by mohla mít i hezčí barvy než černou 

 

neboj, to zvládnem 

 

<3 

Autor Donutkaa, 17.04.2022
Přečteno 156x
Tipy 7
Poslední tipující: Krahujec, mkinka, barking bitch, Sonador, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je hezký... a vlastně originální*

17.04.2022 16:18:31 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí