závěsy

závěsy

Anotace: trošku křečovitě

posuvným pohybem

odkrývaj se

dlouhý plátěný potahy

 

býval jsi v zákrytu

a teď 

poměrně náhle

jsi nahý 

v průvanu 

 

na očích

 

podobně jako náš mrtvej strejda

 

však ty ještě dýcháš

tak dávej pozor

ať se nenachladíš

 

postupně se snažíš zakrýt 

všechny svý nedostatky

duševní vyhaslý nedopalky

 

a stejně v tobě ještě něco je

 

spusť ty svý ruce

a neměj strach

dovol své duši (a s tím i sobě)

bejt na chvilku nervózní

 

vždyť je to 

tak trochu krásný 

 

nebejt si jistej

Autor Donutkaa, 24.04.2022
Přečteno 152x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, šerý, Malá mořská víla, maliska, Vivien, mkinka, Krahujec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když voni tak rádi pózujou...no my někdy taky, ne?;)

24.04.2022 20:55:39 | Malá mořská víla

Anotace - že v křeči :-)
Tak to je dobré, hlavně v souvislosti se závěrem.
Tak to se mi líbí, i ten významový název díla.

24.04.2022 17:10:34 | Vivien

Fakt dobrý.

24.04.2022 16:49:46 | mkinka

Píšeš velmi slušné - rytmus, švih, vše
je dost v pořádku. A pointa...

24.04.2022 16:46:52 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí