Můj děda

Můj děda

Anotace: Na památku mého dědy (jméno změněno)

 

 

 

Zbyňka velmi zasáhla smrt jeho ženy.

Smutek hrozil ostatním emocím, že je zahubí.

A to se taky stalo.

Snědl i zbytky lásky krčící se pod stolem v prachu.

Chránila se před zemětřesením.

 

 

Seznám zakázaných aktivit:

Platit složenky

Koupat se

Splachovat záchod

Chodit do práce

--- podepsán Smutek

 

 

Smutek ho seznámil s pivem, rumem, vodkou a cigaretou.

Ne že by je Zbyněk neznal.

Ale nebyli to dobří přátelé.

Do nemocnice za ním nechodili.

Nepřinesli mu ani pomeranče

ani mandarinky

ani banány.

 

 

Ani na pohřeb mu nepřišli.

Ani já tam nešla.

Protože žádný nebyl.

 

 

Zbyněk byl přeci hrozný a smrděl.

A nebo to smrdím já?

Útěchou Zbyňkovi je nyní popelové objetí od své manželky.

 

A já tu kouřím cigaretu v dětských šatičkách

na jeho neexistující čest.

 

 

 

Autor Laraille, 31.08.2022
Přečteno 188x
Tipy 9
Poslední tipující: Vivien, Holoxicht, mkinka, šerý, Frr, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ilustrovaná verze vyjde zítra :) nebo jí můžete vidět na instagramu

https://www.instagram.com/p/Ch8MPY0s-8X/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Nemusíte mít účet abyste to viděli xd jen na srdíčka je potřeba účet xd

01.09.2022 04:53:47 | Laraille

Byla jsem za rohem, je to tam fajn :-)

01.09.2022 10:49:34 | Vivien

Taky se tam ráda schovávám xd

01.09.2022 11:03:24 | Laraille

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí