...letní bouřka...

...letní bouřka...

Anotace: někdy mi říkají Viktorka.............

v noci mne vzbudila letní bouře
taková, co světlem blesků tmavé nebe rozsvěcí
miluju bouřku, její modře jiskřící vůni
déšť, který dlouhé vlasy přilepil mi k tělu
ani ten nebyl v téhle letní noci od věci
...a odněkud od ohniště přiletěl jemný závan kouře

výboje energie, co jiné po nich hlava bolí
pro mne nádherný, trochu tajný noční zážitek
až začne po rozbřesku stoupat slunce nad horami
nebude po té podívané ani vidu, ani slechu
usrknu kapku rosy z trávy, ránu jako přípitek
...a z kopce od studně se budu mlčky usmívat do údolí
Autor te.re., 26.07.2012
Přečteno 828x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Tanecnice, ašari
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

áách... sssttt;)

26.07.2012 21:26:27 | Lilien

tip za vykreslení atmosféry...taky miluji bouřky a déšť...:-)

26.07.2012 19:00:05 | Tanecnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí