Zapadlá

Zapadlá

Anotace: Odstěhovala jsem se do místa, kterému se dá říct zapadlé. Miluji ho

Lány cest už prošla jsem,tolik míst mi bylo domovem
stýskala jsem si, nevědoucí,až došla jsem
- Krajino rozprostřených luk a polí
rybníků rozlitých po okolí, divokých travisek, mokřadel
i lesů,. roztřepených alejí
Mám tě nejraději, když se probouzíš
a když za obzory tvé běží mračna dne spát
voníš mírem, smírem s vesmírem
- Já a ty, dvě zapadlé, zapomenuté existence
v tu chvíli žijeme smířením
Autor jiřička, 23.01.2015
Přečteno 530x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush, knihomolka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí