a zítra smíš být

a zítra smíš být

hledíme do očí svých
ty zrcadlíš mou tvář
já hladit mohu tvou
s vědomím, že
vítána jsem před tebou


že odvěků jsi
a tak ti mohu patřit


tvůj chlad odradí
jen ty, co tě neznají
a žár, co ve mě rozhoří se
bude už napořád



Ty a Já
vydané si navzájem
však tajemné v svých tišinách


pokryta drobnými lístečky zlatovlasých bříz
necháš mě přijít blíž
tak blízko
na kolik odvahu
teď v sobě najdu


dnes už vím, že ji mám
tu učilas mě ty
jménem svým
Smělá
a zítra ?
zítra můžeš být zas jiná
Autor Malá mořská víla, 11.11.2017
Přečteno 752x
Tipy 17
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola, knihomolka, Jort, bogen, Fany, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) hezky proměnlivá :-)! ST

12.11.2017 02:10:14 | Fany

Děkuji Fany :)

13.11.2017 23:39:32 | Malá mořská víla

:-)

14.11.2017 02:02:41 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí