---

---

Temně rudý měsíc nasáklý krví bubnuje v tvé hrudi,
rozsekává červené cucky satanské nenávisti na vojenské jednotky.
Jejich mechanický pochod ovládá vnitřní mechanismus tvého těla,
které se začíná pokrývat šupinami lhostejného vzezření.

A...
Její tvář trpí ztrátu krásy pod bodavým šípem tvých zčervivělých slov
zasahujících samu nevinnost.
Stahuješ lásku, smích a přirozené veselí z kůže

A...
Zvráceně ti při tom mokvá úd,
zvráceně se hihňáš
a skřípeš zuby.
Autor Murion, 05.09.2013
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí