jazzjazzjazz

jazzjazzjazz

Anotace: jazzjazzjazz

Servíruješ si na mě své touhy

opepřené dle tvého britského gusta.

Jsi masový fajnšmekr a

chuť mého těla ti nechává na jazykových pohárkách

sladký šťavnatý džus

proměňující tvou dobře vytříbenou armádu slovních vojáčků -

 

jež v bitevních polích na stránkách

historických zažloutlých bichlí

vyšermovali tvou dosavadní

stále rostoucí nejgalantnější jazykovou zásobu  

 

- skákajících na nožkách věty jednoduché

rolující se neobratným prvňáčkovým tahem do - 

 

- podmětu s přísudkem a plápolajícím předmětem 

- bezinkovo-čokoládové trubičky

rozmělňující se do nasáklé slinné kašičky pod proudem horkého kafe 

u Tří Ocásků za dvacku

- do zvukových stop, 

jež mi jazykem vyšeptáváš do točitého ušního bludiště, 

co mě do extáze uvalí jako

zápěstí v železech v žaláři s krysami truchlícího.

 

Pohár pln tvou krysí hlodavou nenasytností po mně a

krvavých slin vytékajících z tvých žilkami prorostlých očí

popraskaných vzteklinou Cuja 

v Kingově svázaných listech vzácného papyruse,

lížu hbitým kmitavým svalíkem

jako psí jazyk vodu po vycházce na žhnoucím slunci.

 

Symbol života se ti svázal do egyptské smyčky o pár let dříve,

než se můj květ roztáhl a rozevřel kvítky včeličkám 

napřahujíce ruce k tobě

ale zároveň i od tebe

ty jedno zakázané ovoce.

Autor Murion, 03.10.2014
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, aravara
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to šíleně ukecaný, samý zájmeno a přívlastek, v podstatě je to totéž třikrát jinak a PŘESTO SE MI TO LÍBÍ TIPÓZNĚ.

03.10.2014 20:58:25 | aravara

Děkuji! Alespoň zazněla i kritika :) Vážím si Vašeho názoru!

04.10.2014 20:57:16 | Murion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí