Na tom to nestojí

Na tom to nestojí

Slunce už není rozpálené do běla
žár jeho pozvolna uvadá
tak jako hladina hormonů
jež nečekaně mocně vzkypěla.

Není důležité kdo a jak se „udělá“
v jaké profesi.
Je zataženo, libido je opět v normálu
zas může byznysmen
odtrhnout dlaně od cizí ženy,
přeladit zrak od spodního prádla
k vidině mamonu.

Tak křepce s lehkými kroky míří byznysmeni
ke svým pracovnám ve výškových budovách,
neb dívky ukojily vybrané pány
zejména majetné s luxury vázankami
i oblecích bespoke
v látkách 180 S od Loro Piana.

Ještěže nosím ascot tie
pro mě jsou pouhé pohledy
na ty co bujné hruji „maj“
srovnatelné s pocity virtuóza
když vkládá prsty chtivě do piana!

Ano, mám bystrý zrak
v paměti slovní hmotu – výrazivo,
jsem bystrým hochem,
či býval jsem jím,
proto uzřím-li, jak žena vlní bokem,
pak se s tímto vjemem spokojím.

Nebudu předstírat,
proběhlo pár ženských výzev
za tropických dnů,
i v zimě pod chvojím.

Život ale na tom přeci nestojí,
zda budu či nebudu
s cizí ženou v cizím pokoji,
nýbrž,
jestli před svým svědomím obstojím...

Stejně tak mohu ze světa odcházet
poznamenán láskami
v podobě jizev...
Autor kudlankaW, 26.07.2015
Přečteno 475x
Tipy 4
Poslední tipující: A42, Jort, bogen, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí