Na neznámém místě

Na neznámém místě

Anotace: ...z vyprávění usedlého pána

Míjím ve dne
tolik tváří...

Jsou jich stovky!

Obličeje dívek, také žen,
rozmazané siluety mužů,
jejich široká ramena,
lysá temena.

Poutají pohledy
na dívky plavovlasé,
zřetelně útlé v pase.

Toho dne
ničeho nejistý
kráčel jsem
dosud neznámými místy,
nechal se přivábit...

Snad scházel cit...


Na pár desítek vteřin
dopřál jsem si bez ostychu
křečovité pohyby
jeden z hříchů
pulzování těl
bez zpytování
osud to tak chtěl,
bylo to jisté,
patrná blízkost bodu
z něhož nebyl možný návrat...

Klasik praví,
že slast provází,
to, co z těla vychází.

Což žil jsem dosud v mravním bludu?

Brzy to přišlo!

Olymp beze studu...
Autor kudlankaW, 07.11.2015
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Malá mořská víla, Hesiona-Essylt, bogen, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí