Svině nenažraná

Svině nenažraná

Anotace: !!!!!!!!!!!!

jaká chvilka času

než dítě začne chodit
asi taková

než žena začne rodit


a kolik času

než je vinobraní
a z moštu teče víno

které piju z dlaní

namáčím si myšlenky

v bílém vínu
oponu trhám  

a běžím z domu stínu

ani ne za rok mi rakovina sežrala
tolik lidí v mé blízkosti
a nechce se mi věřit že nemá
dost ta svině nenažraná 

šňupeme ji ze vzduchu 
nosíme ji v prachu na botách 
plazí se vodovodním potrubím 

je krutá agresivní hyperaktivní 
neukojitelně závislá na lidském utrpení 

je to brutální sériový vrah
parazit epidemie a nestvůra 
mocný zabiják hrůza a strach 
z pekla přišlá noční můra 

Čau brácho,
dneska máš narozeniny a já už kašlu na nějaký moje přání,
ale řekl jsem Bohu, ať on ti splní všechna tvoje přání.
Věřím, že je blízko a čeká.
Zatím ahoj a něco si přej.

Autor Akyš, 26.01.2017
Přečteno 538x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jondys, Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí