Za zrcadlem snů I.

Za zrcadlem snů I.

Anotace: záznam pocitů z pravidelných setkání - nějak mi dnes nejde vystihnout líp podstatu.-)

Rámuju tvůj pohled a myslím na to
jak ráda bych tě sváděla
Dotek tvé teplé dlaně
a motýlí šimrání v krajině srdeční
- ach ty arytmie

Chvíle uvolněných strun a jiskření na řasách
Poslední setkání rukou
a slova zbytečná

Mlčela bych radši a naslouchala tvému dechu
kolébala se v objetí vln tvých nádechů a výdechů
V loďce tvých paží
Autor springmaid, 21.12.2014
Přečteno 570x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Jort, bogen, knihomolka, adaj
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, jo. To znám taky.

21.12.2014 22:46:06 | adaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí