Za zrcadlem snů II.

Za zrcadlem snů II.

Anotace: pořád sním

Sbírám tvá slova
a ukládám je do košíku své paměti

Jsem jako houbař
Každý kousek si pečlivě a opatrně uložím

Až si je později vybavím
vytane mi v mysli tvůj úsměv

Krásná vzpomínka na zlatavé částečky světla
které prostoupily pošmourný den
a vířily okolo v lehkém opojení

A zlatý prach mi padne do duše
a já otevřu svému snění
Autor springmaid, 22.12.2014
Přečteno 561x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, Žárovka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí