Vášnivá

Vášnivá

Anotace: Toužebně, prozebně chtěl se milovat...

V pozdní hodině už zavírala oči,
tiše jsem přistoupil
prsty namotal si její vlasy
a chtivě se usmíval.
Začala se smát a zamrkala,
jazykem přetřela si rty.

Ruka vplula pod košilku,
hledající svatyni.

Zakousla se zuby do mé šíje,
s vášní jsem zasyčel.
Jemné sténání,
píseň pro mé uši.

Padla slastí do peřin,
vryla nehty do polštáře,
tou stejnou baladou,
prosila ruku mou o zrychlení tempa.

Zblázněný do toho horkého těla,
snažím se splnit všechna nevyřčená
slova v rytmu o jaký mě prosí.

Ta vášeň, skoro neovladatelná...

Vniknu do jejího božského nitra,
vrní a tančí pode mnou,
stále zpívá mi tu píseň,
již hlasitěji,
kleje
prosí o odpuštění...

Dlaněmi zkoumám všechny ty záhyby
při světle nevyditelné,
miluji ji celou, přidávám...

Vposledním momentu
vsaji její horký pahorek,
s výkřikem,
cítím tu božskou chuť

...Ženy
Autor nikoolkaaa, 26.10.2014
Přečteno 1266x
Tipy 6
Poslední tipující: Robbertos2, Lůca, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí