Sbohem mé dítě

Sbohem mé dítě

Sbohem, mé dítě

Odplouváš po vlnkách a já tě v sobě stále cítím, jak rosteš.
Jsi tam, ale přesto ve mě.Jsi krvavá šmouha rozpouštějící se v záchodě.
Miluji tě, jsi celý můj život, a přesto to bylo tak jednoduché rozhodnutí.
Ani se mi nezvedl kufr, když jsem řekla Ne. Jdeš?
Ano, jdeš pryč.
Byl to jen okamžik. Píchli mi do žíli morfium a já se probudila svobodná.
A teď trpím za nás za oba. Odpustíš mi to,
synáčku z levého vaječníku?
Nevěděla jsem, co je to láska, ale teď už to vím.
Paradoxně, cítím své mateřství.Teď, když jsi nenávratně pryč rozpoznávám,
jak moc jsem tě chtěla chovat v náručí a tišit tvůj pláč.
Končím první trimestr a nechápu,
že nepřibírám na váze.Hej, maličký, jak je ti v mojí děloze?
Já jsem tvá máma a budu tě milovat celý tvůj život.
Pokládám dlaň na svoje bříško a poslouchám.Ticho.
Připadám si prázdná jak skořápka.
Jak ti bylo, když jsem spala a tebe krájeli na kousky?
Odpusť mi synáčku.
Autor LadyElis, 06.04.2012
Přečteno 859x
Tipy 8
Poslední tipující: On, J sh' T r' k, Mikko Johannes Antero Haaveilija
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach :-((
Upřímná lítost se cení...
ST.

19.12.2016 15:24:25 | Tvořilka Lenka

Co když není upřímná...

01.06.2017 21:45:54 | LadyElis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí