Zítřky v nedohlednu

Zítřky v nedohlednu

Anotace: ....


Doufala v lepší zítřky.

Včera.

Včera, ukryta pod stanem snila o velkém domě zítřka.

Sny rozplynuly se však, s prvním jarním svítáním.

Vše bude jiné, říkala – zlepší se to.

Chtěla lepší svět.

Vždycky.

 

Však stála v mlze včerejška a vyhlížela slunečné zítřky.

Přes mlhu nebylo vidět.

Vše se v ní ztrácelo.

Nemohla dohlédnout dál, než na krok.

Cesta jí ubíhala.

Otáčela se, ale ani to, nepomohlo.

Neviděla.

Zaslepená.

Nepodívala se pod nohy.

Tam mlha, totiž, slábla.

 

Pro všechny včerejšky a zítřky zapomněla na dnešek.

A tak – dnešek ztracen v nenávratnu včerejška a zítřky stále v nedohlednu.

 

Teď. Tady.

Vidí.

Veni.

Vici.

Autor May Bee, 17.03.2015
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: Nespavec, Nikita44, Julien, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí