ze snu na zem

ze snu na zem

byla jsem jen obyčejná holka,
která sní o šťastnějším zítřku,
když jsem šla prvně na schůzku
s mužem až do smrti..

snila jsem o věcech,
o kterých holkám se zdává..
snila jsem o dětech,
jak být ta pravá
žena k muži až do smrti..

byla jsem jen obyčejná holka,
která sní o lepším světě,
když jsem kráčela svatebním špalírem
za mužem až na věky věků

v dobrém i zlém..
v nemoci i ve zdraví..
dokud vás smrt nerozdělí..

snila jsem o věcech,
o kterých ženám se zdá..
snila jsem o květech,
jak mě muž zná..
muž na věky věků..

byla jsem jen obyčejná nastávající matka,
která sní o šťastnějším zítřku,
o lepším světě pro svojí rodinu..
když jsem šla naposled ke dveřím
vstříc muži - do konce života..

sním už jen o tom, kdo uklidí kaluž krve, která se u mě rozlila
a zrak se mi kalí.
a co moje dítě?
bože můj
přestat už snít
a naposledy vnímat realitu
tak, jak to mělo být
po celé snění
Autor Salinta, 13.07.2015
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Danger, Jort, Marsinka, Nikita44
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

iluze dřív či později musí padnout,aby nám to otevřelo oči,bolí to,ale začíná tím prostor pro muže až do smrti...

09.04.2016 22:41:13 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí