Nohy v betonu

Nohy v betonu

Anotace: ***

Z hlubin paralelního světa fritézy
stoupám ke dnu
Uzavřená v trojobalu z chaluh a bláta padám
a rozpálený olej prská na zašlé kachličky.
Minuty, hodiny, dny přicházejí nezvaně
jako hladová vlčí smečka...
koušou, plazí se, vyjí dokud nedostanou, co chtějí - kus masa.
S nohama zalitýma v betonu utíkám
bez křídel
bez kormidla
bez kroků
bez neoprenu.
Lačně olizují spálené paty,
v nihilistické grimase mi blahopřejí k prohře.
a já ... za svitu ohňostroje z prskajícího oleje
ujíždím na houpacím koni.
Autor EllyAnn, 25.10.2015
Přečteno 519x
Tipy 4
Poslední tipující: Malá mořská víla, Lůca, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že mě to nenapadlo...začnu fritovat paralelky...

26.10.2015 18:26:47 | enigman

:-)

27.10.2015 09:59:18 | EllyAnn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí