byl to jen sen

byl to jen sen

Anotace: jen pokus

zdálo se mi

že ti šlo o život

                  byl to jen sen

umírala jsi

a já jsem 

plakala

mé srdce mě svíralo

                             bolelo

                                       pukalo

 

v tu chvíli jsem si přála

abys byla zase doma

tady

se mnou

 

plakala jsem

a poprvý v životě

si uvědomila

jak moc tě

miluju

mami

                  byl to jen sen


 

 

Autor Markéta, 01.11.2015
Přečteno 581x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, bogen, Frr, Jort, Nikita44, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí