Hledám sám sebe

Hledám sám sebe

Anotace: Prostě hledání sám sebe, jo.

přestěhovala jsem se
do údolí trápení
odcházím z cesty
jež bývala můj domov


ležím v posteli
a myslím na domov
toužím po teplu
ale nedokážu ho najít

 

ráno se mi
nit vzpomínek
zaplétá pod kůží
trhá mi maso a
drtí oči

Autor kahrine, 20.12.2016
Přečteno 464x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, ewon, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí