Nevyjevím krajina ano

Nevyjevím krajina ano

Tak jako prsty klavíristy
dešťové kapky mihotají
nad parapety domů

Leckterá dopadne
udeří

Jiná ve větru unášená
tak jako pápěří

Vyruší ze spánku disonance
pohladí na duši libozvučný prstoklad

Ještě včera jsem se obdivoval spoře oděným dívkám
slunci v jeho chřadnoucí síle

Zvláštní na tom všem je
že jen co pootočím hlavu nastane listopad

Dá-li Bůh
stanu se němým svědkem zkamenělé krajiny
potažené černými fábory
nad níž se z údů stromů
budou snášet tisíce útržků vyvedených v barvách

Propadnu lkání tam uvnitř sebe
poněvadž muži prý nemohou vyjevovat slabost
Autor kudlankaW, 22.09.2018
Přečteno 467x
Tipy 10
Poslední tipující: Fany, Frr, jitoush, Pamína, ARTeFakty X. Múzy, knihomolka, Dreamy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sentimentem umně vymalovaný obraz podzimu..
A dá-li, přijde i Říjen.
Listopad je ještě v dáli..
:)

22.09.2018 07:32:52 | ARTeFakty X. Múzy

Děkuji, tajemná z bílého města

rodák M

22.09.2018 08:18:17 | kudlankaW

Prý chlapi nebrečí...
jsem raději,když
toho jsou schopni.
Dýchla podzimem:)

22.09.2018 06:52:42 | Dreamy

Ach Dreamy...

22.09.2018 08:19:14 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí