Rosa na kolejích

Rosa na kolejích

Anotace: O zpytování

Proč
Ta sova tolik houkala?
Protože je to vlak, vole!
Je to obehrané...
A jsa překvapen.
Pojedu a příjmu výzvu.
K mlčení.
Pochopení neznámá.
Jisti svoji převahou.
Nezklamou.
Esa v rukávu.
Kde kdo má.
Jednoho to rozhodí, druhý to rozchodí.
Vzdělaní jsou vzděláni.
Intuice, zkušenost, logika, odvaha, nadání.....
Selský rozum.
Pozbyl místo.
Podchodu i nadchodu.
A tak stojím na přechodu.
K neznámu.
Nemám mámu.
Tátu.
Tak to někdy je.
Že se ptáš.
A odpovědi se nedočkáš.
Smutno je ti v té samotě.
City jsou skryty.
Proč?
Ta máma nevolá.
A táta s ní.
Ještě neuschla mi v oku podobenka.
A vy v urně.
Vzhlížíte.
Němí svědkové.
Svědomí.
Stydět se snad mám?
Azimut od vás mám.
Na sovu je spolehnutí
Při ulehnutí na kolej.
Ach ouvej.
Vidím na trolej.
A drezínu úřední i pohřební.
Nedvěd zpívá do ticha.
Rosu na kolejích.
A kapky krve mezi pražci.
Smutní.
Pláčou.
Nevědí.
Ahoj, rád Tě vidím, jak je?
Autor umělec2, 01.10.2021
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí