Nevěděl kdo je Gándhí

Nevěděl kdo je Gándhí

Anotace: Záznam včerejšího večera.

Něvěděl kdo je Gándhí
Můj šok přebíjela snad už jen marihuana
když tohle říkal
Já mezi panty nechápal svět
"Nevědět kdo je Gándhí? Musí si ze mě dělat prdel"
Dokonce i pankáč z obýváku nahlédl k nám
A s úsměvem na kraji výsměchu
Chtěl vědět, zda není mystifikován.
Dívám se na něj, Dívá se na mě
Jsem "titulován" jako hippie
Ale kopretina i se sichrhajsou může se spojit
Proti nevědomosti.
"Nevědět kdo je Gándhí? Musí si z nás dělat prdel"
On ale jen vystoupil ze dveří se svým přídělem stále vítězící lhostejnosti a elegantně proneseným : "Já na ty vaše intelektuálský sračky nemám náladu"
Dívám se na toho, kdo se mnou se diví
vidím ty jeho punkový kořeny
A vím, že ještě nedávno
Já v hlavě nosil květy
A najednou cítím blízkost
K proletářský duši jež exploduje na mikrofonu
K Londýnu s jeho mlhami a děsivou předzvěstí
že v Buckinghamu nesedí lidská bytost
K Big Benu jež zrána otvírá oči slepené flámem
K líbánkám drzost na drzost v náručí tance pogo.
Svůj smutek tentokrát věnuju ne snad svému intelektuálnímu pozérství
Ale Gándhímu a Punk Boyi v kuchyni
S vědomím, že nevědět už dnes kdo byl gándhí.
Opravdu znamená No Future
Autor Kéž bych byl kytička, 19.05.2012
Přečteno 915x
Tipy 2
Poslední tipující: milk-fed gimp
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbilo se mi to

19.05.2012 15:52:22 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí