ČEKÁRNA

ČEKÁRNA

Anotace: Čekání u lékařů je někdy velmi deprimující, zvláště pro mě, jelikož se strašně bojím.

čekárna plná lidí

každý má své trápení

kolik bolestí se vejde za zavřené dveře ordinace ?

sotva jedna vejde dovnitř

na její místo v čekárně se už tlačí druhá

čeká a doufá v nadcházející úlevu



,,Paní bolest první , pojďte dovnitř a odložte si."

,,Paní bolest druhá , kartičku od pojišťovny máte?"

,,Pane bolest třetí , dojděte si na sono a pak se s výsledkem vraťte. Moment, potřebujete žádanku, jinak Vás nevemou přeci ! "

,,Paní bolest dvanáctá, ..................."



nejen z ordinace prosakuje bolest až na chodbu

v čekárně jí je tolik že by se dala krájet

plazí se po zemi chodbách zdech a lavicích

z jedné sedačky na druhou

z jedněch úst do dalších



příběhy starých současných i budoucích bolestí

zaplavují celou čekárnu až po strop



odcházím přijdu jindy
Autor srozumeni, 25.08.2012
Přečteno 611x
Tipy 3
Poslední tipující: poeta, Satha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamyšlení nad nevyhnutelností ..zatím mám štěstí a nechodím tam..

25.08.2012 12:26:43 | poeta

Každej tam jednou musí. A úplně nejhorší je pro mě zubař, to mám vždycky skoro žaludeční neurózu. Dík za zastavení.

25.08.2012 12:31:54 | srozumeni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí