Tam ve třetím patře a čekárna

Tam ve třetím patře a čekárna

Anotace: Shodna a titulkem

Zasmušilé tváře čekatelů
podsadití muži
několik z nich je štíhlých
opodál silnější dáma...
Co to?

Vtěsnala se na úzké sedadlo uprostřed
a je mezi „náma“

Za oděvem rozmanitým jsou bezpečně schovaní....
Šatem dávají na vědomí
příslušnost hnutí či skupině
anebo jen podléhají diktátu uniformní módy.

Dýchavičně zdolal další odulý strmé schody
k úřednici
a jiný vzdal svou snahu v přízemí
přivolal velkokapacitní zdviž,
počkat na ni – nebylo mu na obtíž.

Zato štíhlá snad dvoumetrová žena
hbitě vystoupala schody
s malým synem.

Veškeré lavičky byly plné
téměř,
ale dvoumetrová se asertivně hrne
by usadila alespoň své dítě.

Zdviží vzepjala se také vzrůstem nevelká blonden
chtěl bych ji být na blízku
alespoň obden.

Měla krásně rovné nohy
a pod krátkou koženou bundou
se jí pýchou dmula dvojice trojek.

Do třetího patra dopravil výtah korpulentního muže
byl bodrý a ve světle modré košili...
Čekání ubíjí
dost možná někdo zešílí.

Tělnatý muž vystřídal uprostřed sedícího chlapce
ke všemu rozšafně z desek vyňal spoustu lejster
přičemž začal na nevelkém stole úřadovat.

Ten chlap si zřídil pracovnu v čekárně nacpané lidmi k prasknutí
Mé oko svým chováním k slze přinutil.

Vysoká dvoumetrová žena
octla se v druhé části čekárny.

Po pár minutách zjevila se nedaleko mne.

Jímal mne strach.

Velmi táhlé nohy
ploché břicho
větší hlava a též nos
vše pod silnou vrstvou líčidel.

Rty měla vyvedené v sytě rudé
připomínala mi figuríny, jež jsem vídal
za svého dětství
za špinavými výlohami obchodního domu PRIOR.

Stékal mi studený pot po tváři,
když mě spalovala svými pohledy
„vábila“ parfémem

značky DIOR.

Mám hrůzu z figurín...

i ukrutný splín...
Autor kudlankaW, 05.05.2013
Přečteno 461x
Tipy 3
Poslední tipující: MARKO, KatkatkaW, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednou tě nějaká navábí,
a obere o všechno hedvábí:-)

06.05.2013 13:15:48 | Robin Marnolli

Máš naprostou pravdu Robine :)

Budu v Praze za ...dní

06.05.2013 20:55:48 | kudlankaW

kdy že to konkrétně je?

06.05.2013 20:58:44 | Robin Marnolli

Máš naprostou pravdu Robine :)

Budu v Praze za ...dní

06.05.2013 20:55:39 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí