Díky

Díky

Anotace: Díky za každou cennou lekci.

Narodila jsem se ženě,
která den před porodem šplhala po skálách.

Vyrůstala jsem s mužem,
který mě v roce nosil po skalách bez lan.

Naučili mě rozhodnosti, vytrvalosti,
touze jít dál.

Ukázali mi jak jistící lana svazují,
jak se udržet bez pout.

Dokázali, že voda pod ledem,
není tak ledová.

Dali mi lekci o domově,
který netvoři čtyři zdi.

Netvarovali mě, nedávali mi hranice,
učili mě ptát se.

Žila jsem s ženou, která mě
naučila píli.

Díky těm třem, jsem tím kým jsem.

Vzdávám jim díky
Autor prouteny kosik, 17.09.2013
Přečteno 461x
Tipy 3
Poslední tipující: nebech, Robin Marnolli, zdenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

14.06.2014 12:00:09 | Nergal

Možná nedávali hranice, ale myslím, že tvarovali...z básně je to vidět...

18.09.2013 09:36:07 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí