Münster

Münster

Anotace: "V Münsteru buď prší, nebo zvoní zvony."

Prší
Kola jako modní doplněk obepínají stonky umělých květin.
Zajíc si hopká mezi strohými bílými krabicemi zvanými koleje, bydlí tady.
Prší
Jogging okolo Aasee provozují hubené dívky v legínách.
Bazalka zažívá zlé a ještě horší časy.
Vratné (plastové) lahve
Prší, je zima (a venku se setmělo).
Šaty smutně visí ve skříni.
Srpen?
Věže kostelů se výhružně tyčí.
Prší
Knihy, papíry, knihy
Prázdniny
Růžový deštník propouští zbytky slunečního svitu.
§
Stesk fyzicky bolí.
Prší
Autor umelka13, 21.08.2014
Přečteno 351x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí