V esovitých křivkách říčního koryta

V esovitých křivkách říčního koryta

Je před hodinou dvacátou
slunce žhne
jak v poledne,
na slunci dobrých třicet…

Dívky a zejména ženy
každou druhou vysmátou
zřím…

Jsem také spokojen
jako bych zdolával
Řím,
leč nepotkávám Doyen(y)

Pronikavé teplo
plní duše pokladnici,
vskutku letmo
pohlížím
do zlatého kotouče

Smyslníci
v kostýmech retro
za dlaně,
tokají…
spontánně

Jazyky
ochutnávky chuťových pohárků
zakouší na trávě
to zní tak lákavě
prsty pod triky dam
nenechavě
virtuozita bez hmatníku
prsty
na
PRSY…

EROTIKU!

Já se postím..

Mezi desítkami oharků…

Chodníky využívají lidé v penzi,
prohlíží si amanty zkoumavě
z nábřeží k proudu
řeky
brouk opustil
rodnou hroudu,
bez potěchy...

Hloučky s chlebníky
ve vzduchu je cítit hypertenzi.

U lékaře měl jsem nízký tlak
načež ten odvětil:

„Zapomeňte na souvětí
zvukomalebné věty,
nyní alespoň stěny cév
nejsou vystaveny tlaku,
krevním řečištěm
jako v peřejích
kolotá krev!!

Nebe pozbylo mraků
těším se,
až šenkýř zaloví v láku…

Jako ženy
své tváře ve výlohách butiků
prohlížím si
svůj kulatý obličej
na orosené sklence.

V krajině, kde opomíjí Boha
po krátké chvíli
spokojeně přepočítám
na talíři utopence…
Autor kudlankaW, 05.06.2015
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, MARKO, Jort, AndreaM, A42
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... A je po virózách. ;-)

05.06.2015 21:31:20 | A42

A teď už je určitě i po těch utopencích... Škoda! :( :))

05.06.2015 22:40:04 | AndreaM

Ahoj, Andy,

ano utopenci již nejsou... :D

05.06.2015 22:46:27 | kudlankaW

Tak to si budu muset naložit své, úplně jsem na ně dostala chuť, snad se mi o nich bude dnes i zdát :))
Hezký večer, Marty, a díky za inspiraci! :))

05.06.2015 22:52:24 | AndreaM

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí